Yritys

Entran tarina

Matkailu- ja ympäristövalmennus Entra Oy

Vuosikymmenet kypsyttivät Soila Palviaisen perustamaan 2008 oman yrityksen vauhdittamaan matkailuyrittäjien toimintaa.

Entran nimen idea syntyi Environment ja Travel -sanojen alkukirjaimista, mutta entraaminen tarkoittaa samalla myös parantamista, kohentamista ja uudistamista. Ympäristöasioiden asiantuntijuus on YTT Simo Palviaisen vastuulla.

Monet matkailuyritykset tarvitsevat entraamista, mikä sopii hyvin yrityksen toiminnan ytimeen: jokaisen asiakkaan omien tarpeiden mukaiseen kehittämiseen. Markkinoinnin, tuotekehityksen, asiakashallinnan ja koulutuksen eteen tehtävä sparraaminen ja yhteistyö uudistavat ja kohentavat asiakasyritystä.

Entrassa työskennellään yksittäisten yritysten kanssa niiden omista tarpeista lähtien. Entra on kanssakulkija joka tekee yksilöllistä yhteistyötä. Silti luennot, kyläillat, tuotetyöpajat, markkinointi, viestintä, verkostotoiminta ja graafinen tuotanto ovat myös entralaisten ydiosaamisalueita.

Soila Palviaisen vuosikymmenien kokemus matkailumarkkinoinnin kehittämisestä ja Simo Palviaisen erikoisosaaminen yhteiskunnallisista, maaseudun kehittämistä koskevista ja ympäristöasioiden hallinnasta muodostavat kehittämisen keskeisimmät voimavarat.

Graafisen ja markkinoinnin moniosaaja Jaana Konttinen työskentelee yrityksen markkinointipäällikkönä.

Lisäksi laajassa asiantuntijaverkostossamme työskentelee digiosaamisen, graafisen suunnittelun, myynnin ja markkinoinnin muita ammattilaisia, aina tarpeen mukaan.

Entrassa on vahva kokemus myös kulttuurimatkailusta ja kylämatkailusta.

 

Entra on rauhallisesti kiinni ajassa.

 

» Yhteystiedot

 

Yhteystiedot

Entra Oy
Ketunpesäntie 17, 80260 Joensuu

puh. 045 129 0199
soila.palviainen@entra.fi

Y-tunnus: 2326425-2

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeissä kerromme Entra Oy:n tarjoamista palveluista.
Please wait