Ajankohtaista

Entra Oy tiedottaa

Pohjois-Karjalan kesäteatterit kesälle 2019 on nyt koottu yksiin kansiin. Entra toteutti lehden kokoamisen, taiton ja koko projektinhallinnan. Teatterikesä-lehti toteutettiin yhteistyössä Maaseudun Sivistysliiton ja Pohjois-Karjalan Nuorisoseurojen kanssa. Sanomalehti Karjalaisen mukana 2.6.2019 toimitettiin paperinen versio kaikille lehden tilaajille. Lukaise sähköinen versio Karjalaisen Lukusalissa. Teatterikesä-lehteä saa myös kaikilta mukana olevilta teattereilta. 
Pohjois-Karjalassa ja lähiympäristössä näet seuraavat teatteriesitykset kesällä 2019:

Joensuulainen markkinointipalveluita ja matkailun asiantuntijapalveluita tarjoava Entra Oy on vaihtanut omistajaa. Uusina omistajina ovat Entran pitkäaikainen työntekijä Jaana Konttinen sekä yrittäjä Antti Ryynänen. Jatkossa tarjonnassa keskitytään markkinoinnin ja graafisen suunnittelun palveluihin sekä laajennetaan digimarkkinointiin.

Entran perusti Soila Palviainen vuonna 2008, ajatuksena vauhdittaa matkailuyrittäjien toimintaa mm. valmennuksen ja tuotekehityksen avulla. Vuonna 2013 työntekijäksi tuli markkinoinnin moniosaaja Jaana Konttinen ja tarjottavia palveluita laajennettiin myös graafiseen suunnitteluun.

Yrityskaupan jälkeen Entran uusina omistajina jatkavat Jaana Konttinen yhdessä Antti Ryynäsen kanssa. Ryynänen on toiminut yrittäjänä yli 10 vuotta digitaalisen markkinoinnin asiantuntijana.

Soila Palviainen toimii jatkossa uuden yrityksensä Aurana Oy:n kautta. Aurana Oy tarjoaa matkailun, ympäristön ja maaseudun kehittämispalveluja laajentaen jatkossa myös matkailussa kestävän kehityksen asioihin. Soila Palviaisen lisäksi yrityksessä toimii ympäristöpolitiikan asiantuntija, YTT Simo Palviainen.

Entra Oy ja Aurana Oy tekevät jatkossakin tiivistä yhteistyötä tarjoten markkinointia matkailualan lisäksi myös muille toimialoille.

 

Lisätietoja:

Jaana Konttinen, toimitusjohtaja, Entra Oy
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 0400 654 614

Soila Palviainen, toimitusjohtaja, Aurana Oy
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 045 129 0199

Yhteystiedot

Entra Marketing Oy
Nyyrikinkatu 25 A 1, 80260 Joensuu

puh. 0400 654 614
jaana.konttinen@entra.fi

Y-tunnus: 2326425-2

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeissä kerromme Entra Oy:n tarjoamista palveluista.
Please wait