Historiikit ja vuosikertomukset

Historiikit, vuosikertomukset ja kirjat

Haluaisitko kertoa asiakkaillesi tai yhteistyökumppaneillesi vähän tarkemmin kuulumisia? Ehkäpä organisaatiollasi on tulossa juhlavuosi ja olisi aika katsoa taaksepäin, mitä on tullut tehtyä.

Kauttamme saat erilaisten julkaisujen toteutuksen sisällönsuunnittelusta ja toimituksesta painoon saakka. Mikäli juttu ei luista ja tarvitsisit myös tekstintuotantoa, löytyy meiltä apua myös toimitukselliseen sisältöön.

Historiikin toteutus

Historiikit

Kun mennyt aika pitää laittaa yksiin kansiin.

Voit toimittaa meille valmiin sisällön tai autamme tarvittaessa kirjoittamaan historianne auki esim. haastattelujen pohjalta. Voimme myös digitoida vanhoja kuvia ja dokumentteja julkaisua varten.

Vuosikertomuksen toteutus

Vuosikertomukset ja raportit

Kuluneen toimintakauden päätteeksi kerrotaan jäsenille, omistajille, rahoittajille ja yhteistyökumppaneille toiminnan tuloksista. 

Järjestön, yrityksen tai hankkeen saavuttamat toimenpiteet kannattaa koota huolitellusti taitettuun toimintakertomukseen. Voit toimittaa meille valmiin sisällön tai autamme tarvittaessa jäsentelemään tekstin ja kuvat sopivaan muotoon.

Kirjan taitto

Kirjat

Oletko kirjoittamassa kirjaa, mutta ulkoasu puuttuu vielä? Tarvitsetko huolitellun taiton väitöskirjalle, gradulle tai tutkimukselle?

Toteutamme erilaisten julkaisujen taiton asiakkaan lähettämien materiaalien pohjalta painovalmiiksi. Tarvittaessa hoidamme myös painoliikenteen.

Haluaisitko sinäkin täyden palvelun kumppanin
kaveriksi markkinoinnin ja viestinnän hoitamiseen?


Ota yhteyttä, niin hoidetaan homma mutkattomasti käyntiin.

Entra Marketing Oy
Image
Image

Lähetä viesti

Täytä vaadittavat tiedot.
Täytä vaadittavat tiedot.
Image
Image