Yritys

Entran tarina

Entra Marketing Oy

Entra Marketing Oy on markkinoinnin eri palveluja tarjoava yritys. Palvelutarjontaan kuuluu graafinen suunnittelu, viestintä (mm. tiedotteet ja sosiaalisen median kanavien ylläpito) sekä markkinoinnin projektinhallinta ja asiakasyhteydet.

Graafisen suunnittelun osalta laadimme mm. lehdet, julkaisut, esitteet, ilmoitukset, uutiskirjeet ja kaikki markkinointimateriaalit joko asiakkaan omalla ilmeellä tai täysin uudella ilmeellä.

Viestintäpalveluista kauttamme saa mm. tiedotteet ja sosiaalisen median kanavien ylläpidon.

Hoidamme markkinoinnin ja viestinnän projektit, kuten erilaiset julkaisut myös kokonaisuudessaan budjetoinnista ja sisällön toimittamisesta valmiiseen julkaisuun.

Digitaalisessa markkinoinnissa kauttamme saa vaativatkin mainoskampanjat mm. Googleen ja Facebookiin.

 

Entran perusti Soila Palviainen vuonna 2008, ajatuksena vauhdittaa matkailuyrittäjien toimintaa mm. valmennuksen ja tuotekehityksen avulla. Vuonna 2013 työntekijäksi tuli markkinoinnin moniosaaja Jaana Konttinen ja tarjottavia palveluita laajennettiin myös graafiseen suunnitteluun. Vuoden 2018 joulukuussa Jaana Konttinen osti yhtiön yhdessä digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Antti Ryynäsen kanssa ja jatkaa toimintaa niin perinteisen printtimarkkinoinnin kuin digimarkkinoinnin aloilla.

Soila Palviainen tarjoaa matkailun, ympäristön ja maaseudun kehittämispalveluja jatkossa yrityksensä Aurana Oy:n kautta. 

Lisäksi laajassa asiantuntijaverkostossamme työskentelee viestinnän, markkinoinnin, matkailun ja ympäristön kehittämisen sekä muiden alojen ammattilaisia, aina tarpeen mukaan.

 

» Yhteystiedot

 

Yhteystiedot

Entra Marketing Oy
Nyyrikinkatu 25 A 1, 80260 Joensuu

puh. 0400 654 614
jaana.konttinen@entra.fi

Y-tunnus: 2326425-2

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeissä kerromme Entra Oy:n tarjoamista palveluista.
Please wait