Parannetaan, kehitetään, uusitaan

Entra Marketing Oy

Tämä on
ENTRA MARKETING OY

Entra on markkinoinnin moniottelija. Taivumme joustavasti perinteisiin taittoprojekteihin sekä vaativiin digitaalisen markkinoinnin kampanjoihin.

Graafisen suunnittelun osalta laadimme mm. lehdet, julkaisut, esitteet, ilmoitukset, uutiskirjeet ja kaikki markkinointimateriaalit joko asiakkaan omalla ilmeellä tai täysin uudella ulkoasulla. 

Viestintäpalveluista kauttamme saa mm. tiedotteet, uutiskirjeet ja sosiaalisen median kanavien ylläpidon. Hoidamme markkinoinnin ja viestinnän projektit, kuten erilaiset julkaisut myös kokonaisuudessaan budjetoinnista ja sisällön toimittamisesta valmiiseen julkaisuun.

Digitaalisessa markkinoinnissa kauttamme saa vaativatkin mainoskampanjat mm. Googleen, Facebookiin ja Instagramiin.

Yrityksessä työskentelee kaksi työntekijää, jotka ovat myös yrityksen omistajia. Lisäksi laajassa asiantuntijaverkostossamme työskentelee viestinnän, markkinoinnin, matkailun ja ympäristön kehittämisen sekä muiden alojen ammattilaisia, aina tarpeen mukaan.

Työskentelemme Joensuusta käsin ja pystymme toimittamaan palveluita koko Suomen alueelle.
Jaana Konttinen

JAANA
Graafinen suunnittelu

Jaana hoitaa alan työt aina pienistä esitteistä ja kaarrokeneuleista isojen taittoprojektien hallintaan. Kokemusta graafisesta suunnittelusta ja matkailun markkinoinnista hänellä on yli 15 vuoden ajalta.

Jaana pitää langat käsissä, niin työrintamalla, kuin kotisohvallakin. "Lankoja ei saa päästää sotkeutumaan". Kun pitää toimia, hän ei pelkää upottaa käsiään lankakoriin.

#lehden-taitto #graafinen-suunnittelu #projektinhallinta
Jaana Konttinen

ANTTI
Digitaalinen markkinointi

Antin tehtävä on tuottaa asiakkaille mitattavaa arvoa. Tämä tapahtuu digimarkkinoinnin eri keinoin, josta hänellä on kokemusta yli 10 vuoden ajalta.

Analyyttisen mielen ja taktisen mainonnan yhdistäminen kertoo nopeasti eri mainoskampanjoiden kannattavuuden.

#digimarkkinointi #google-ads #facebook