Kartat

Etsivä löytää perille

Haluaisitko neuvoa matkailijan alueellesi, antaa inspiraatiota matkan tueksi tai tarjota tarkan palvelukartan kaupungin keskustaan? Toteutamme niin tarkat kaupunkikartat kuin suurpiirteisemmät lähestymiskartat, toiveidesi mukaan.

Suuremman alueen karttaprojektit voidaan toteuttaa myös mainosrahoitteisesti, jolloin me kannamme riskin kartan tuotoista, keräämme ilmoittajat ja valmistamme koko projektin alusta loppuun.

Palvelukartat

Palvelukartat

Matkailijan ja vierailijan tärkein työkalu on palvelukartta, joka tarjoaa infopaketin alueen tarjonnasta ja auttaa perille löytämisessä.

Kartta voidaan toteuttaa joko täysin tilaustyönä tai mainosrahoitteisesti, jolloin Entra Marketing Oy kantaa riskin kartan tuotoista. Ota yhteyttä, niin katsotaan mikä olisi paras toteutustapa teidän alueellanne!

Matkailukartat

Matkailukartat

Matkailukartta antaa inspiraatioita ja auttaa suunnittelemaan lomamatkan vaikkapa tietyn matkailutien varrella.

Myös matkailukartat voimme toteuttaa joko täysin tilaustyönä tai mainosrahoitteisesti, jolloin me kannamme riskin kartan tuotoista joko osin tai kokonaan. Karttapohjiksi on käytettävissä eri tasoisia karttoja (esim. autoilijan tiekartta), tarpeesta riippuen.

Piirroskartat

Piirroskartat

Joskus paras väline kartan avulla viestimiseen on suurpiirteinen piirroskartta.

Piirroskartta voi olla esim. lähestymiskartta neuvomaan ajo-ohjetta kohteeseen tai aluekartta esittelemään maakunnan matkailutarjontaa.

Haluaisitko sinäkin täyden palvelun kumppanin
kaveriksi markkinoinnin ja viestinnän hoitamiseen?


Ota yhteyttä, niin hoidetaan homma mutkattomasti käyntiin.

Entra Marketing Oy
Image
Image

Lähetä viesti

Täytä vaadittavat tiedot.
Täytä vaadittavat tiedot.
Image
Image